Eleccions catalanes 14-F

El PSC veu el 14-F com el moment «per redreçar» l'última dècada

La formació presenta els candidats al Vallès Oriental

per NacióDigital , 27 de gener de 2021 a les 21:22 |
Jordi Terrades, al número 13 per Barcelona, és el vallesà millor situat a les llistes del Partit Socialista de cara a les eleccions catalanes del pròxim 14 de febrer després de Salvador Illa. El granollerí ha estat un dels participants, juntament amb els altres candidats del territori Mireia Dionisio, Marta Reche, Joan Ramon Bernabé i Xènia Guerra, de la presentació de les cares vallesanes per aquests comicis.

Unes eleccions que els socialistes afronten com una oportunitat. Terrades ha destacat: "Són una oportunitat per redreçar una dècada que no ens ha portat res de bo. Necessitem un bon govern per garantir gestió eficaç".
Els socialistes alerten que Catalunya viu diverses crisis superposades que cal afrontar alhora "sense perdre ni un segon". Destaquen que el país necessita reforçar serveis públics i institucions, fixar com a prioritat que el sistema de salut doni resposta com valoren que està fent amb la pandèmia, tot i notar els efectes de les retallades que critiquen que s’han fet els últims anys. També destaquen que cal afrontar el creixement de les desigualtats, els reptes de l’economia digital i l’amenaça del canvi climàtic.


Per tot plegat, creuen que Salvador Illa "és el millor candidat".

Els socialistes ja estan a punt per l’inici de la campanya, que faran de forma virtual per la situació sanitària.Altres notícies que et poden interessar

 

Participació