cuina

RECEPTA Crema de xampinyons amb truita estripada

Cada cap de setmana, les millor receptes

per Redacció , 17 de gener de 2021 a les 18:17 |
Crema de xampinyons amb truita estripada | Manel Baxerias
Ingredients per a 4 persones:

300 grams de xampinyons

½  porro tallat petit
1 patata petita

Oli d'oliva
15 grams de mantega

Caldo vegetal o de pollastre
Sal
Pebre negre acabat de moldre

Per la truita de julivert
1 ou
julivert picat molt fi


Elaboració:

Ofeguem el porro tallat fi amb oli i mantega, quan comenci a quedar transparent afegim la patata tallada a trossets i seguim ofegant, passats un parell de minuts afegim els xampinyons nets i tallats a trossos, donant-los temps a que deixin anar part de l'aigua, tot seguit afegim el brou de verdura o pollastre fins a cobrir, deixant que es coguin tots els ingredients, un cop estiguin cuits, ho passem per la batedora fins a deixar-lo ben fi. Afegim sal i pebre al gust, i deixem coure 1 o 2 minuts més.

Per a l'acompanyament (opcional)

Fem una truita de julivert amb forma de crep i la ​​tallem a quadradets, per acompanyar la crema de xampinyons.

Per a la decoració d'aquest plat servim la crema i en el centre del plat incorporem els trossos de truita i unes gotes d'oli d'oliva verge.

 

Arxivat a:
Cuina, receptes, recepta
Participació