coronavirus

L'Hospital de Granollers, al límit de restringir activitat programada per l'empitjorament de la pandèmia

Des de dimecres passat han mort cinc persones més

per Redacció , 13 de gener de 2021 a les 13:34 |
L'Hospital de Granollers, en una imatge d'arxiu | Google Street View

L’Hospital de Granollers nota els efectes de la tercera onada. El centre compta aquest dimecres amb 68 ingressats per Covid. És tot just una persona més que fa una setmana, però del total ja hi ha 19 persones a la Unitat de Cures Intensives. Alerten que, de moment, la situació és suportable, però que estan al límit i que, si segueix la tendència a l’alça, hi haurà efectes col·laterals en l’activitat del centre.

El cap de procés d’infeccions, Jordi Cuquet, ha explicat a VOTV que viuen "un increment continuat de casos, amb un punt abastable pero al límit. Això ens pot portar a restringir activtat programada i haver d’obrir més unitats". Tot just al desembre el centre va començar a recuperar l'activitat després de mesos de restriccions.De fet, des del centre expliquen que són els efectes de l’excés d’interaccions socials de les festes de Nadal i Cap d’Any: "Si una cosa pot anar malament, anirà malament. I si hi ha l'oportunitat que es produeixin contagis, s'anirà disseminant. Hi ha hagut punts clars, com entre cinc i set dies després del dia de Nadal  o de cap d'Any", reconeix.

A l’Hospital de Granollers asseguren que, de moment, no han tingut pacients ingressats per les variants de la Covid-19. I pel que fa a les pròximes setmanes, insisteixen en la recepta de menys interacció social i més ventilació i distàncies. I, també, evitar visites no imprescindibles al centre per evitar més contagis.

 
  


Altres notícies que et poden interessar


 

Participació