moció de censura

​Ara Parets ERC mostra «sorpresa» davant la moció de censura

Asseguren que "res feia sospitar que s'estava gestant una decisió que aturarà el canvi experimentat" al municipi

per NacióGranollers , 12 de gener de 2021 a les 16:21 |
L'Ajuntament de Parets del Vallès | Silvia Ferran / Ajuntament de Parets
El Grup Municipal d'Ara Parets Esquerra Republicana s'ha mostrat la seva "sorpresa" per la moció de censura que aquest dimarts han presentat conjuntament els seus socis de govern de Sumem Esquerres a Parets i també el PSC.

En un comunicat, la portaveu, Kènia Domènech, ha dit que Esquerra Republicana demanarà "una reunió urgent" de la comissió de seguiment del pacte del Govern Plural, signat el juny de 2019 juntament amb Parets per la República.


"Fa un mes vam presentar el Pla de Mandat 2019-2023 que actualment té un 46% de les actuacions executades. Dijous passat vam arribar a un principi d'acord per tancar els pressupostos de 2021. Res feia sospitar que s'estava gestant una decisió que aturarà el canvi experimentat a Parets en el darrer any i mig", ha afegit Domènech.

Tot i l'anunci, els republicans es mostren oberts a negociar amb els seus socis de govern "amb l'objectiu de salvar i reforçar encara més el govern del canvi, que va deixar enrere a 36 anys de governs socialistes".


Alhora, considera que "els 17 mesos de Govern Plural s'han traduït en una molt bona gestió per part de totes les regidories i on tothom ha treballat per l'interès general amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels paretans i paretanes i de resoldre la problemàtica de la ciutadania durant la pandèmia de la Covid-19".

 

Participació