motor

El Circuit fa oficial l'acord per un any més de Fórmula 1 a Montmeló

El traçat català assegura que seguirà treballant amb la Formula 1 un nou contracte a llarg termini

per Redacció , 11 de gener de 2021 a les 18:24 |
Una cursa de Fórmula 1 a Montmeló | Circuit de Barcelona-Catalunya
El Circuit de Barcelona-Catalunya i la Fórmula 1 han signat la renovació del contracte que confirma la celebració del Gran Premi d'Espanya al traçat de Montmeló l'any 2021. La cita amb la categoria reina tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de maig, en el que serà la 65a edició del Gran Premi, la 31a que se celebra de forma consecutiva al Circuit. Aquesta temporada 2021, precisament, la instal·lació commemorarà el 30è aniversari de la seva inauguració.
 

"Amb aquest acord, el Circuit de Barcelona-Catalunya seguirà consolidant la seva projecció internacional i el seu posicionament com a instal·lació referent al món del motor. El traçat català seguirà treballant amb la Formula 1 un nou contracte a llarg termini que asseguri la continuïtat del Gran Premi d'Espanya al Circuit de Barcelona-Catalunya més enllà del 2021", ha assegurat el Circuit en un comunicat.
 

Per la seva banda, en un comunicat el conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat i president del Circuit, Ramon Tremosa, ha defensat: "El Gran Premi d'F1 a Catalunya és un gran esdeveniment mundial que genera un efecte multiplicador en termes de creixement del PIB, de llocs de treball i de creació de riquesa deu vegades superior a l'aportació que hi fa el Govern de la Generalitat". Tremosa, a més, ha assegurat: "Seguirem treballant des del Govern per fer del traçat de Montmeló una seu permanent de la competició, perquè la Fórmula 1 no és una despesa, sinó una inversió".
 
Tremosa, finalment, ha destacat que "Catalunya és un país de motor, amb una gran afició, campions internacionals i unes infraestructures extraordinàries" i que amb aquest acord "garantim un any més mantenir la presència del Circuit de Barcelona-Catalunya al calendari de les principals competicions de motor estatals i internacionals".  

 

Participació