successos

Els Mossos desallotgen finalment la «rave» de Llinars del Vallès

Els antiavalots aturen la festa il·legal en una nau industrial gairebé dos dies després que comencés

per NacióDigital , 2 de gener de 2021 a les 12:30 |
La «rave» de Llinars del Vallès, aquest matí. | ACN
Punt final a la rave de Llinars del Vallès. Els Mossos d'Esquadra finalment han desallotjat la festa il·legal aquest dissabte al migdia, gairebé 48 hores després que comencés. Els antiavalots de la policia catalana han accedit a la nau industrial, han aturat la música i han fet fora als assistents. Hi ha hagut alguns moments de tensió, sobretot quan alguns participants, visiblement alterats, han decidit encarar-se als agents.

Segons càlculs dels Mossos, aquest dissabte al matí encara hi havia entre 200 i 300 persones procedents de diversos països d'Europa. Al pàrquing s'hi podien veure camions, autocaravanes i cotxes amb matrícules de França, Itàlia, Alemanya o Àustria, entre d'altres.


La policia ha encerclat als assistents per identificar-los i sancionar-los. En l'operació, s'han retirat amb una excavadora les tanques de pedra que bloquejaven l'accés a la nau. En l'operatiu han participat prop d'una vintena de furgonetes de la policia catalana, juntament amb altres vehicles de Mossos i la policia local, un helicòpter i efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

Les denúncies seran per no haver respectat les restriccions sanitàries per la pandèmia i, a banda, els responsables de la rave se'ls denunciarà per organització d'una festa sense permisos a través de la normativa de joc i espectacles.

 

Participació