grossa de cap d'any

El segon premi de la Grossa de Cap d'Any reparteix prop d'un milió d'euros a Parets del Vallès

S'han venut 15 butlletes del número 52.688, valorades cadascuna d'elles en 65.000 euros

per Sergi Baixas , 31 de desembre de 2020 a les 15:30 |
El segon premi de la Grossa de Cap d'Any reparteix prop d'un milió d'euros (975.000) a Parets del Vallès. Amb el número premiat 52.688, un total de 15 butlletes, valorada cadascuna amb 65.000 euros, han somrigut al municipi vallesà l'últim dia de l'any. 

En concret, les butlletes afortunades s'han venut a la Joieria El Mirall del carrer Major, just davant de l'Ajuntament. Aquest establiment ja va repartir un premi especial per la primera edició del Sorteig de la Grossa de Sant Joan l'any passat (300.000 euros) . 


En declaracions a NacióGranollers, el propietari de la joiera, Joan Palau, explica que ha sentit "molta alegria" quan s'ha assabentat que havia tocat la Grossa al local i poder repartir felicitat una altra vegads entre els seus clients i entitats del poble. Un premi que ajudarà, apunta, a la "promoció" del negoci que, alhora, s'alça com a punt de venda on s'han donat dos grans premis de la loteria en dos anys consecutius. Palau assegura que la majoria de butlletes, venudes durant el mes de novembre, han tocat majoritàriament a veïns de Parets i Lliçà de Vall. 

Per la seva banda, l'alcalde paretà, Jordi Seguer, ha celebrat la notícia com un "bri d'esperança" per la ciutadania de cara a inaugurar el 2021.

 

Participació