medi ambient

​Reciclos fomenta el reciclatge d'envasos amb un arbre de Nadal a Granollers fet de llaunes i ampolles de plàstic

S'ha instal·lat al parc de Ponent

per Redacció, 17 de desembre de 2020 a les 23:53 |
L'arbre de Nadal de Reciclos al barri de Ponent | Ajuntament de Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Granollers és una de les dues ciutats catalanes on s'ha instal·lat l'arbre de Nadal de Reciclos. L'arbre s'ha volgut situar a Ponent, per ser el barri de Granollers que més reciclatge d'envasos amb Reciclos ha fet. Ubicat a la placeta del parc de Ponent, l'arbre té una alçada de set metres i està fet de llaunes i ampolles de plàstic grogues simbolitzant el color d'aquest contenidor de reciclatge.

El regidor de Medi Ambient i Espais Verds, Albert Camps, ha agraït .segons precisa el consistori en un comunicat- al veïnat del barri de Ponent "la seva implicació i compromís amb el medi ambient i amb el reciclatge".


La instal·lació de l'arbre de Reciclos porta associat un concurs per fomentar el reciclatge a través del sistema de devolució i recompensa. Fa més d'un any que Reciclos és present a Granollers. Va començar el 2019 com a prova pilot als barris de Can Bassa i Ponent i gràcies a la bona acollida de la ciutadania, el passat mes de juliol es va decidir ampliar el projecte a tota la ciutat.

L'arbre de Nadal de Reciclos convida a la ciutadania a fer-se una foto a l'arbre i compartir-la a les xarxes socials amb el hashtag #NadalReciclosGranollers. Per poder optar al premi també cal registrar-se a Reciclos. La persona guanyadora del sorteig es donarà a conèixer el mes de gener i s'endurà una bicicleta urbana, per contribuir a una mobilitat i una ciutat més sostenibles.


Amb els punts obtinguts amb Reciclos es podrà contribuir a millores a la ciutat i a causes socials com l'actual col·laboració amb la Creu Roja per ajudar a les famílies que més ho necessitin amb targetes moneder per a la compra d'aliments bàsics. 

 

 

Participació