cuina

RECEPTA Cassoleta de conill i pollastre amb rovellons

Cada cap de setmana, les millor receptes

per Redacció , 13 de desembre de 2020 a les 22:16 |
Cassoleta de conill i pollastre amb rovellons | Manel Baxerias
Ingredients 3-4 persones:

Talls de lloms d'un conill


6 ales de pollastre

300 grams de rovellons


2 dents d’all

½ litre de brou de pollastre


Un raig de vi ranci

Oli d’oliva

Sal

Pebre negre recent mòlt

Julivert

 

Preparació:

 
En una cassola amb oli enrossim els talls de conill i les aletes  pollastre tallades en  trossos, salpebrem.

Un cop les carns siguin rosses, afegim els grans d’all i deixem coure un parell de minuts, desglacem amb un bon raig de vi ranci tot deixant que s’evapori l’alcohol, arribat aquest punt incorporem el brou, tapem la cassola i deixem que faci xup-xup a foc baix i quant el líquid tingui consistència de salsa, estarem en el punt en que les carns ja seran ben tendres, incorporem  el rovellons que prèviament haurem netejat i passat per la paella uns 2-3 minuts, deixant passar uns 5 minuts més, per tal que se incorporin els sabors de les carns, rectifiquem el punt de sal. I per servir decorem el plat amb una mica de julivert picat.

 

Participació