coronavirus

Nou cribratge intensiu contra la Covid-19 al nord de Granollers i a les Franqueses del Vallès

S'allargaran fins dissabte

per Redacció, 9 de desembre de 2020 a les 13:23 |
Imatge de la cua que hi havia al Centre Cívic Nord, de Granollers | Ajuntament de Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimecres ha començat al centre Cívic Nord de Granollers el nou cribratge intensiu que es fa al nord de la ciutat i a les Franqueses del Vallès, impulsat pel Departament de Salut amb la col·laboració dels ajuntaments de tots dos municipis, l’Institut Català de la Salut i el Servei de Vigilància Epidemiològica.

Es faran testos antigènics ràpids a la població de més de 14 anys de la zona d’influència del CAP Les Franqueses del Vallès, dels barris del nord de Granollers i Bellavista a Les Franqueses del Vallès, en una estratègia conjunta en la lluita contra la Covid-19, basada en la intervenció comunitària per poder frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària. 


Les proves es faran de 9 del matí a 2 de la tarda, i de les 3 de la tarda a set de la tarda. Per evitar aglomeracions, s’han assignat dies concrets en funció de diferents zones dels municipis amb població assignada al CAP Granollers Nord-Les Franqueses:

Dimecres 9 de desembre: residents a la zona compresa entre els carrers de Francesc Ribas, Bartomeu Brufalt (sota l’Hospital) fins a plaça Espanya, travessia del Lledoner, cap al carrer de Lledoner, un tros de carrer Corró i cap a carrer de Lledoner fins el riu (de Granollers).


Dijous 10 de desembre: residents la zona que delimita des del carrer de Lledoner direcció cap a les Franqueses, carrer Girona, Can Monic, passant pel carrer de Via del Ferrocarril i Joan Mir, fins a la ronda (de Granollers).

Divendres 11 de desembre: residents de la zona des del carrer Aragó, carrer Girona, carrer Andalusia i carrer Travessia (de Bellavista).


Dissabte 12 de desembre: a partir del carrer Travessia fins al carrer Torre del Pinós (de Bellavista).


Altres notícies que et poden interessar
  

Participació