coronavirus

El cribratge massiu a Mollet confirma 98 positius

S'han fet gairebé 7.000 proves PCR

per Redacció, 2 de desembre de 2020 a les 22:34 |
Un moment de les proves PCR que s'han començat a fer a Mollet | Ajuntament de Mollet del Vallès
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ja es coneixen els resultats del cribratge intensiu que es va fer a Mollet fins dissabte. De les 6.926 proves fetes, s'han comptabilitzat 98 positius per Covid-19, el que representa un 1,41%. El cribratge va fer-se arran de l'estratègia conjunta en la lluita per frenar la propagació del virus del Departament de Salut, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, l’Institut Català de la Salut i el Servei de Vigilància Epidemiològica del Vallès. Les proves s'han fet a persones asimptomàtiques de més de 16 anys.

El cribratge intensiu va fer-se en dos punts: l’Espai Sant Jordi i el Centre Cívic de Can Pantiquet. En concret a l’Espai Sant Jordi s’han portat a terme 3.357 proves de les quals 46 han estat positives i al Centre Cívic de Can Pantiquet 3.569 de les quals 52 han estat positives.


Els resultats els ha comunicat a totes les persones que s'han fet la prova el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través de SMS en cas de PCR negativa i amb trucada telefònica a les persones positives.

L’objectiu d'aquests cribratges és detectar el màxim nombre possible de persones infectades, ja que algunes persones no presenten símptomes i poden, sense saber-ho, transmetre el virus a la seva família, amics i altres persones del seu entorn. Les proves per a la detecció de la COVID-19 a les persones amb símptomes es continuen fent, com fins ara, als centres d’atenció primària.Altres notícies que et poden interessar

​​
​ 

 

Participació