coronavirus

​L'Ajuntament de Cardedeu no cobrarà la taxa de terrasses a bars i restaurants el 2021

La mesura ha estat presa en el darrer ple municipal, com a mesura de suport directe al sector de la restauració

per Redacció, 30 de novembre de 2020 a les 15:15 |
Terrasses de bars | Anna Mira
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Cardedeu ha aprovat, en el darrer ple municipal, la supressió del cobrament de terrasses a bars i restaurants durant l’any 2021. "Aquesta aprovació permetrà la modificació de les ordenances fiscals per tal que aquests establiments no hagin de fer el pagament de la taxa d’ocupació de la via pública amb taules i cadires i altres elements anàlegs amb finalitat lucrativa", ha destacat el consistori.
 

La mesura suposa una ampliació del Pla de suport econòmic i social per la Covid-19 de Cardedeu per pal·liar els efectes de la pandèmia, que ja es va posar en marxa el mes de maig, amb més d’un centenar de mesures d’emergència i de suport social, d’entre les quals la supressió de la taxa  d’ocupació de la via pública per a les terrasses de bars i restaurants per al 2020.
 

En aquell moment, també es va acordar que es pogués fer una ampliació de la superfície ocupada de les terrasses sense costos afegits, per tal de complir amb les mesures de separació entre taules, i l’atorgament de terrasses a aquells establiments que no tenien llicència per a aquesta finalitat, unes mesures que també continuaran vigents  el proper 2021.
 

Aquesta acció de suport directe a la restauració de Cardedeu  especialment castigada per la crisi sanitària de la Covid-19, beneficiarà una cinquantena d’establiments del municipi, amb un estalvi aproximat per al sector de 55.000 euros.

Altres notícies que et poden interessar

​ 
​​
 

Participació