coronavirus

Primers tests d'antígens a la Llagosta pel cribratge massiu

Les proves es faran tota la setmana

per Redacció , 23 de novembre de 2020 a les 19:10 |
Dos dels tests d'antígens fets aquest dilluns a la Llagosta | Ajuntament de la Llagosta
Aquest dilluns ha tingut lloc a la Llagosta la primera jornada del cribratge intensiu contra la Covid-19. Des de primera hora, s'han anat formant cues a les portes del Centre Cultural, l'emplaçament de les proves.

Aquesta actuació preventiva es farà fins dissabte i està dirigida a la població asimptomàtica de més de 16 anys, amb la finalitat de frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària. 


El Centre Cultural estarà obert de les 9 del matí a les 2 de la tarda, i de les 3 de la tarda a les 7 del vespre per fer els tests d'antígens.

Per tal d’intentar fer el procés més àgil i evitar al màxim possible les cues, la citació de la població s’ha organitzat en funció de les seccions censals del municipi. D’aquesta forma, les persones que voten al Centre Cultural hauran d’anar-hi avui dilluns; les de l’Escola les Planes, dimarts; les que voten a l’Escola Sagrada Família, dimecres; i per últim, les que voten al Joan Maragall, aniran dijous. Divendres i dissabte està reservat per a totes aquelles persones que, per algun motiu, no poden anar el dia assignat. Altres notícies que et poden interessar


 

Participació