coronavirus

Granollers trasllada el mercat dels dijous a la zona del Parc Firal de forma provisional

A partir de la setmana que ve

per Redacció , 12 de novembre de 2020 a les 11:04 |
Imatge del mercat dels dijous de Granollers | Ajuntament de Granollers
Granollers instal·larà el mercat dels dijous a la zona compresa entre el Parc de les Moreres i el Parc Firal. L'Ajuntament ha explicat aquest dijous que aquesta ubicació, que serà efectiva a partir de la setmana que ve, permetrà garantir el compliment de les noves restriccions per aturar la pandèmia del coronavirus, sobretot la que limita al 30% l'aforament dels mercats no sedentaris.

El consistori afegeix que han buscat una ubicació provisional: "El mercat del dijous, amb 370 parades ubicades als carrers i places del centre i amb diversos punts d’entrada on conviuen molts usos urbans, com comerços, habitatges o oficines, és incompatible amb el compliment de les mesures decretades".  


Finalment, destaquen que la proposta s'ha treballat amb marxants, productors i pagesos per poder celebrar el mercat en el nou emplaçament mentre estiguin vigents les mesures decretades. 

Després d'estar diverses setmanes tancat, el mercat dels dijous de Granollers va estar obert a l'avinguda del Parc fins que va poder tornar a obrir al centre de la ciutat. Ara porta tancat des de finals d'octubre.


Altres notícies que et poden interessar


 

Participació