eleccions 14-f

El PSC inicia la precampanya demanant l'impuls d'un nou Pla de Barris

Els socialistes fan un acte a Mollet del Vallès

per Redacció , 10 de novembre de 2020 a les 19:15 |
L'acte del PSC a Mollet | PSC Vallès Oriental
El PSC del Vallès Oriental ha donat avui el tret de sortida a la precampanya per les eleccions del 14 de febrer. Ho ha fet amb un acte a Mollet del Vallès, on han aplegat alcaldes com el molletà Josep Monràs, però també el de la Llagosta (Òscar Sierra), Pere Rodríguez (Montmeló) i el primer secretari comarcal, Jonatan Martínez.

Els socialistes han aprofitat l'acte per demanar "recuperar l'esperit" de la Llei de Barris: "Volem millores als nostres barris i a la via pública, per dinamitzar els sectors econòmics locals i garantir una millor vida per als nostres ciutadans". Tot això, segons han destacat, només serà possible amb un govern català socialista: "Volem tornar a recuperar l'agenda social, uns millors serveis públics i garantir la igualtat d'oportunitats. Reclamem deixar de parlar de banderes i tenir més metges i metgesses, més mestres i més Mossos".


En un comunicat, el PSC ha lamentat que "portem 10 anys de paràl·lisi a Catalunya i només un govern socialista tornarà a portar al centre de les accions de govern, els temes que realment importen a la ciutadania". 

 

Participació