coronavirus

L'alcalde de Mollet demana a la Generalitat mesures més contundents per frenar la Covid-19

Josep Monràs exigeix més recursos econòmics i de personal per a l’Hospital i els CAP

per Redacció , 28 d'octubre de 2020 a les 19:45 |
Josep Monràs, en una imatge d'arxiu | A.M.
El Patronat de l’Hospital de Mollet es va reunir ahir per analitzar l’impacte de la pandèmia al municipi i, la conclusió, és que les dades no milloren. Segons recull l'ajuntament molletà en un comunicat, l'alcalde Josep Monràs ha reconegut que l'índex de rebrot de la ciutat -que ha xifrat en 1.300- és "extraordinàriament altíssima”. 

Monràs ha demanat al Departament de Salut de la Generalitat "més mesures per a Mollet per poder frenar aquesta corba que, cada dia, ens dona un ensurt a primera hora del matí i que ens comença a posar en escac, tant a Primària com a l’Hospital, i més recursos econòmics i de personal per a l’assistència primària, que està absolutament col·lapsada, com també per a l’Hospital, per no tornar-nos a trobar en la mateixa situació que el mes de març".

 
En aquest sentit, Monràs s'ha mostrat convençut que "és més preferible estar quinze dies amb restriccions més contundents i poder frenar aquesta corba que no pas anar fent la viu-viu perquè estem posant en risc la salut de moltes persones, estem posant en risc el nostre sistema sanitari i estem posant en risc els sectors econòmics de la pròpia ciutat".


Monràs també ha etzibat que "més enllà de les guerres internes que la Generalitat té amb els diferents consellers i conselleres, és hora que pensin amb quina és la situació, que escoltin als professionals de la sanitat pública i que plantegin mesures racionals i contundents per intentar frenar aquests índex que, de moment, no els estem frenant". També ha agraït als professionals de la sanitat pública "l’excel·lent tasca que estan fent, tot i la manca de recursos".Altres notícies que et poden interessar
 

Participació