equipaments

​El Palau d'Esports de Granollers estrena nou paviment i grades retràctils

per Redacció , 28 d'octubre de 2020 a les 19:32 |
Les noves instal·lacions del Palau d'Esports | Ajuntament de Granollers
En el marc del pla d'adequació i millores per a la celebració del Mundial femení d’handbol 2021 el Palau d’Esports de Granollers ja compta amb un nou paviment. A més, s’estan substituint les grades retràctils de la pista central per apropar el públic a la pista.

El nou paviment, homologat per a la pràctica de l'handbol, té un acabat sintètic en tota la seva superfície. Les obres es van iniciar aquest estiu. Els treballs de canvi de les grades retràctils de la pista central per unes de noves motoritzades finalitzaran aquest mes de novembre i la seva facilitat de muntatge i desmuntatge permetrà fer del Palau un espai versàtil per acollir esdeveniments. Les noves grades automatitzades quedaran ocultes a sota del voladís de la graderia i l'espai que alliberin permetrà guanyar dues noves pistes d'handbol.


Segons destaca l'Ajuntament de Granollers, les noves grades han tingut en compte les mesures de seguretat i recomanacions de distanciament social que ha de mantenir el públic, per prevenir el contagi de la Covid-19. Així, s'han redimensionat les grades respecte el projecte inicial i, per tal de mantenir el nombre d’espectadors, s'ha decidit ampliar una fila de seients al nivell inferior. L'adaptació de les obres com a conseqüència de la crisi sanitària generada per la Covid-19, ha suposat una modificació del pressupost inicial amb un increment d'un 10%, sent el cost final de 453.462,88 euros.

 

Participació