equipaments

L'Hospital de Granollers convoca 50 places d'infermeria pels projectes dels pròxims anys

Destaca l'ampliació de l'UCI, prevista per a finals de l'any 2021

per Redacció , 26 d'octubre de 2020 a les 19:50 |
L'Hospital de Granollers, en una imatge d'arxiu | Google Street View
L'Hospital General de Granollers ha posat en marxa una convocatòria de més de 50 places d'infermeria a incorporar "en els propers mesos". El motiu: "Afrontar un creixement estructural i organitzatiu en dos anys que li permetrà augmentar i millorar l'atenció assistencial que dona als ciutadans del seu territori", segons destaca el centre en un comunicat.

El projecte més important és l'ampliació de l'UCI que, a finals de l'any 2021, permetrà posar en funcionament 10 llits més de cures intensives dels que es disposa en l'actualitat: "Aquesta obra suposa un avanç pel centre, ja que podrà donar resposta a les necessitats en l'atenció al malalt crític del territori, evitant desplaçaments dels pacients a altres hospitals fora del seu entorn, així com augmentar la complexitat de  les actuacions mèdiques que no pot assumir actualment", destaca el comunicat.


D'altra banda, l'hospital posa en valor "la possibilitat de creixement en l'equip humà". En aquest sentit la directora d'infermeria del centre, Carme Tusquellas, destaca en unes declaracions recollides per la nota que "l'obra de l'UCI serà una oportunitat i una aposta per a tots els professionals de l'hospital que, durant la pandèmia de la Covid, estan demostrant la seva professionalitat i implicació". També apunta que "és una oportunitat que s'obre, per descomptat, a tots els professionals externs que amb un perfil d'atenció al malalt crític vulguin participar d'aquest projecte".

L'altre projecte estructural més immediat serà l'obertura de l'edifici d'atenció del carrer Girona, que contempla la posada en marxa de sis quiròfans i que comportarà també la creació de llocs de treball d'infermeria quirúrgica.


Finalment, el centre destaca que s'estan treballant diferents projectes de caràcter organitzatiu des de la direcció d'infermeria: la creació de l'àrea del nen, on els professionals en pediatria aglutinaran tota l'atenció pediàtrica de l'hospital; el projecte IPA -Infermeres de Pràctica Avançada-; i el projecte internacional Nursing now amb objectius com la difusió de totes les activitats que fa la infermeria, per tal de donar-li el valor que té i fer-la visible a escala internacional, i que contribueix al desenvolupament professional.

 

Participació