coronavirus

L'alcalde de la Llagosta alerta que una veïna va morir a casa esperant rebre atenció del CAP

Óscar Sierra diu que el centre "està en situació de semicol·lapse"

per Redacció , 24 d'octubre de 2020 a les 18:30 |
El CAP de la Llagosta | Google Street View
L'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha reclamat per carta a la consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, més recursos per al Centre d'Atenció Primària de la localitat. Segons el batlle, la instal·lació es troba "en situació de semicol·lapse". De fet, assegura que una veïna del municipi va morir el dia 19 a casa seva "sense rebre cap mena d’atenció sanitària, havent-la sol·licitat". 

Segons un comunicat del consistori, Sierra li explica a la consellera "que manquen recursos i que és necessari que se’l doti de personal per garantir el seu correcte funcionament". "Cal actuar per evitar les dificultats que s'està trobant molta gent a l'hora de poder aconseguir contactar-hi telefònicament i per millorar l’atenció, evitant la poca qualitat de la telemedicina que actualment s'està portant a terme arreu", assegura l'alcalde.


Sierra també considera primordial recuperar les urgències nocturnes al municipi: "És quelcom que venim reclamant des de fa mesos", destaca. 

L'alcalde alerta de els conseqüències de tot plegat si no canvia la situació: "Si no es recondueixen, provocaran que, en breu, hi hagi concentracions de la ciutadania davant del CAP, fet que pot posar en perill la salut de les persones en moments tan delicats com els que estem vivint. No crec que la ciutadania hagi d'arribar a aquests termes. Ho heu de solucionar abans" exigeix l'alcalde.


"Com a alcalde, haig de vetllar per la salut de la meva ciutadania i, tot i que ara estem units per fer front a la pandèmia de la Covid-19, no podem deixar de banda altres atencions sanitàries que requereixen els nostres veïns i veïnes, especialment aquella part de la població amb una edat avançada o amb afeccions cròniques", defensa.

Altres notícies que et poden interessar
 

 

Participació