coronavirus

L'Hospital de Granollers amplia l'UCI i ja redueix activitat programada

Ja hi ha 82 casos positius ingressats, dels quals 12 estan a la unitat de cures intensives

per Redacció , 23 d'octubre de 2020 a les 19:17 |
L'Hospital de Granollers, en una imatge d'arxiu | Google Street View
L'Hospital de Granollers continua amb la tendència a l'alça pel que fa als afectats per coronavirus. Segons informa VOTV aquest divendres, al centre hospitalari ja hi ha 82 casos positius ingressats, dels quals 12 estan a la unitat de cures intensives. Deu estan a l'UCI situada a la primera planta, i dos més a una nova unitat que s'ha habilitat a la planta 0. Aquesta té mitja dotzena de llits, tot i que des del centre admeten que ja se'n preparen més i que poden arribar als 13 llits més, sense comptar la unitat de cures intensives per pacients no afectats per coronavirus.

Des del centre alerten que durant les dues properes setmanes s'arribarà al pic de la segona onada. De fet, ja estan tancant quiròfans i suspenent proves programades per poder disposar de més llits i personal per l'arribada de pacients infectats.


A diferencia del mes de març, però, ara l'Hospital disposa de material per fer front a la pandèmia. El que falta és personal, i més tenint en compte que entre els professionals també hi ha casos positius i confinats.

Altres notícies que et poden interessar
 

Participació