coronavirus

Canovelles suspèn el mercat d'aquest diumenge per no poder garantir un aforament del 30%

L'Ajuntament lamenta el poc marge que els hi han donat per trobar una alternativa

per Redacció , 17 d'octubre de 2020 a les 10:01 |
L’Ajuntament de Canovelles ha decidit suspendre el mercat no sedentari d'aquest diumenge. Segons ha explicat el consistori, ho han decidit per la impossibilitat de garantir la restricció del 30% de l’aforament, una de les mesures decretades per la Generalitat per frenar la propagació de la pandèmia del coronavirus.

L'ajuntament granollerí ha precisat que el mercat municipal aplega més de 300 parades i té una afluència de públic de prop de 10.000 persones: "A més, s’ubica parcialment a carrers on hi ha habitatges i, per tant, fluxos de persones que entren i surten de les seves llars. Les seves dimensions i la ubicació del mateix fan impossible garantir un aforament màxim del 30%", reconeixen en un comunicat.


A més, critiquen que han tingut poc marge per preparar una alternativa: "L’escàs període de temps entre la publicació de la norma i la celebració del mercat no ha permès poder oferir alternatives adequades per realitzar un dels mercats més grans de tot Catalunya", lamenten.

Tot i això, avancen que treballen perquè, de cara a la setmana que ve, es pugui reprendre parcialment l’activitat. Es faria tornant a traslladar el mercat a la zona del passeig de la Ribera i reduir el nombre de parades per tal de complir amb les restriccions vigents pel que fa a l’aforament.Altres notícies que et poden interessar


 

Participació