robatori

Nou robatori per encastament al centre de Granollers

Un cotxe xoca contra l'aparador d'una botiga de telefonia i els lladres s'enduen telèfons mòbils i aparells electrònics

per Redacció , 9 d'octubre de 2020 a les 20:06 |
Així va quedar la botiga | Policia Local de Granollers
Uns desconeguts van robar la matinada de dimecres a dijous en una botiga de telefonia mòbil del centre de Granollers. I ho van fer pel mètode de l'encastament. Segons recull Som Granollers, els fets van tenir lloc al voltant de les 4:30, quan el vehicle va xocar contra la botiga que Orange té al carrer Anselm Clavé. Precisament s'havien traslladat a aquesta zona des de la plaça de la Porxada, on ja havien patit diversos robatoris amb el mateix sistema.

Els lladres es van endur telèfons mòbils i aparells d'electrònics. Els Mossos d'Esquadra investiguen aquest cas i un que hi va haver dimarts a Mollet, quan un cotxe es van encastar contra una farmàcia al barri de Can Borrell, també per robar-hi.


Granollers no vivia un robatori per encastament des de fa un any, quan uns lladres van utilitzar aquest mètode a la botiga Agudo. Fa quatre anys es va viure una onada de robatoris similars al centre que van provocar l'augment de les mesures de seguretat. Més tard es van desarticular dos grups de lladres que havien robat amb aquest sistema a Granollers i el Vallès Oriental.

 

Participació