mobilitat

Granollers amplia la vorera est al carrer de Veneçuela entre els carrers de Carles Riba i Camí del Cementiri

L'objectiu de les obres és millorar l'accessibilitat a la zona i al cementiri

per Redacció, 6 d'octubre de 2020 a les 09:37 |
El carrer Veneçuela, a Granollers | Ajuntament de Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana han començat les obres d'ampliació de la vorera est al carrer Veneçuela de Granollers, entre els carrer de Carles Riba i Camí del Cementiri. L'objectiu de les obres és millorar l'accessibilitat en aquesta zona de la ciutat que presentat grans desnivells i fortes pendents. Així, la nova vorera connectarà el tram que ja es va arranjar al juliol per millorar l'accés al cementiri des del mateix carrer Veneçuela amb les rampes mecàniques instal·lades al carrer de Carles Riba. 

A més d'eixamplar la vorera est, també s'instal·larà enllumenat públic en aquest tram del carrer de Veneçuela que actualment no en té. També s'hi afegira nou mobiliari urbà: un banc i una cadira. La franja vegetal que hi ha a tocar del tancament perimetral del cementiri es manté i està previst que es planti un arbre (un til·ler) a la cantonada del carrer Veneçuela amb Carles Riba.


Les obres suposaran la modificació de les places d'aparcament en aquest tram de carrer que passaran de ser en bateria a ser en filera. No es preveu que les actuacions afectin a la mobilitat a la zona tot i que es pot originar alguna afectació puntual.

Les actuacions, que tenen un pressupost de gairebé 40.000 euros (més IVA), les fa l'empresa Carrers i Vials Batlle SLU i està previst que acabin la darrera setmana d'octubre, abans del cap de setmana de Tots Sants.

 

Participació