1 de 10
meteorologia

VÍDEO «Mai he vist res semblant: hi havia un metre d'aigua al carrer»

Xavier Farrés, propietari d'un taller afectat pel temporal, explica com ha viscut l'aiguat d'aquest dimarts a la Garriga

per Jaume Ventura Busquets, 22 de setembre de 2020 a les 19:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.La històrica tempesta caiguda aquest dimarts a la tarda a la Garriga ha deixat un gran número d'imatges, moltes d'elles a les xarxes socials. Una d'aquestes imatges ha estat la del taller Autofarrés, que ha quedat inundat amb un metre de l'aigua que s'ha acumulat a la zona de la carretera nova.


El seu propietari, Xavier Farrés, explica a NacióGranollers que "ha plogut molt, i durant molta estona, i el desguàs del carrer no ha engolit l'aigua", lamenta. De fet, diu que el mateix ha passat amb els carrers pròxims, i tota l'aigua acumulada ha anat a parar en aquesta zona: "Cada any ens entra aigua, és un punt conflictiu que no resolen. Però no havíem vist res semblant a això d'avui. Hi havia un metre d'aigua al carrer", afegeix.

Explica que s'ha acumulat fins a un metre d'aigua, fins que el vidre ha cedit: "S'ha trencat i ens ha afectat els ordinadors, la paperassa, els cotxes nous, els recanvis, les màquines d'autodiagnosi... un desastre".
Participació