Confinat per coronavirus un grup de l'Escola Montbui de Caldes

La Covid-19 eleva fins a 111 els grups confinats en 87 centres educatius de Catalunya

per NacióDigital, 18 de setembre de 2020 a les 13:59 |
L'accés a l'Escola Montbui, de Caldes de Montbui | Jaume Ventura
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament d'Ensenyament ha informat que s'ha confinat un grup de l'Escola de 2n cicle d’infantil i primària Montbui, de Caldes.

L'impacte de la Covid-19 a les escoles continua augmentant. A dia d'avui, hi ha 111 grups confinats en 87 centres educatius d'arreu de Catalunya. Al Vallès Oriental, a més de la Montbui, hi ha afectats l'escola municipal El Teler, de Granollers, i l'escola bressol municipal Els Pinetons, de Mollet. De tota manera, la immensa majoria d'escoles i instituts del país, el 98,4%, tenen la totalitat dels seus grups funcionant, tal com ha informat aquest migdia el Departament d'Educació. Les dades d'avui suposen un increment respecte ahir, quan es van notificar 68 grups confinats en 52 centres. 


El nombre de grups confinats en funció de la tipologia de centre és la següent: Llar d’infants privades, 4; llar d’infants municipals, 14; escoles de 2n cicle d’infantil i primària, 31; instituts d’ESO, Batxillerat i FP, 23; escola d’ensenyaments artístics superiors, 1; Instituts Escola, 4; centres privats concertats, 26; centres privats, 8.
 

Escoles Afectades Covid 18.9 by edicio naciodigital on Scribd

 

Participació