diada 2020

Diada a Mollet del Vallès sense acte unitari amb entitats

L'acte només ha tingut ofrenes dels portaveus municipals

per Redacció , 11 de setembre de 2020 a les 15:30 |
Els portaveus municipals de Mollet, en el moment de l'ofrena. | Ajuntament de Mollet del Vallès
Mollet del Vallès ha viscut aquest divendres una nova Diada de l'Onze de Setembre, però condicionada per la pandèmia del coronavirus. Després d'anunciar-se, fa uns dies, que el municipi suspenia l'ofrena d'entitats i veïns per evitar aglomeracions, avui s'ha viscut només les dels portaveus municipals del PSC, Ara Mollet-ERC, Mollet en Comú i Podem Mollet, en representació de tota la ciutat. 

Ara Mollet-ERC han arribat al monument de Rafael de Casanova després d'una marxa des de la Plaça Catalunya, en què hi han participat un centenar de persones.
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="ca" dir="ltr">Ofrena floral institucional. Portaveus.<br><br>Bona Diada Nacional de Catalunya<a href="https://twitter.com/hashtag/Mollet?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Mollet</a> <a href="https://t.co/xRkn4nPH6J">pic.twitter.com/xRkn4nPH6J</a></p>&mdash; Ajuntament de Mollet (@ajmollet) <a href="https://twitter.com/ajmollet/status/1304343182096859136?ref_src=twsrc%5Etfw">September 11, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> 

 

Participació