diada 2020

Granollers torna a sortir al carrer per la vigília de la Diada

Grups i formacions organitzen els tradicionals actes de prèvia de l'Onze de Setembre, però condicionats per les mesures contra el coronavirus

per Redacció , 10 de setembre de 2020 a les 22:26 |
Granollers ha tornat a celebrar una nova vigília de la Diada de l'Onze de Setembre. Una edició marcada pel coronavirus i que ha estat organitzada per l'ANC, ERC, CUP, CDR, Junts per Granollers, Consell per la República i Granollers per la Independència-Primàries. Ho ha fet amb un acte que ha començat a les set del vespre a la plaça de la Porxada i en què s'ha homenatjat Salvador Casanova. Una acte en què cada any es reconeixen persones o entitats que s'hagin distingit per la seva tasca a favor de la llengua, la cultura i la nació catalanes. Aquest any el premi s'ha destinat, de forma honorífica, als voluntaris que han lluitat contra la pandèmia del coronavirus. 
A l'acabar, els participants han començat la marxa de torxes fins la Plaça Onze de Setembre, on s'ha fet l'ofrena al monument.

Tots els actes han estat marcats per la prevenció contra el coronavirus: a més de les mascaretes, els participants han deixat la distància de seguretat entre ells. 

 

Participació