Sorteig de l'Once

«L'Extra d'Estiu» de l'ONCE deixa dos premis milionaris al Vallès Oriental

El premi de la "grossa" de tres milions toca a Rambla Catalunya, a Barcelona

per LaTorre, Terrassa | 17 d'agost de 2020 a les 13:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El sorteig de "l'Extra d'Estiu" de l'ONCE d'aquest 15 d'agost ha deixat dos premis milionaris al Vallès Oriental. En concret, un milió a Granollers, una butlleta registrada a l'avinguda Sant Esteve, 81, que gestiona Cristina Cuartero, i un altre milió a les Franqueses, a un establiment del canal físic complementari, situat al carrer de Sant Antoni, 62.

Són dos dels cinc milions d'euros que han caigut a Catalunya, ja que el cupó de la "grossa" se n'ha anat cap a Barcelona. En aquest cas, tres milions d'euros que ha donat la venedora Dolores Encarnación Solís, que té el quiosc a la Rambla de Catalunya, 86 de Barcelona.


És la segona vegada que el primer premi d'aquest sorteig extraordinari recau a Catalunya. El 2010 va ser a Tàrrega. En aquella ocasió, Teresa Vallejo Asensió va ser qui va portar la fortuna, quan només feia un mes que com a venedora a l'ONCE. 

Enguany, la institució sense ànim de lucre ha repartit més de 100 milions d'euros a Catalunya. La recompensa més gran va caure fa uns dies, el passat 7 d'agost, a Girona, amb "l'Eurojackpot", que va sortejar un total de 38 milions d'euros. Tal com han indicat des de la fundació, en els seus 82 anys d'història mai havien atorgat un premi així. 


 

 

Participació