coronavirus

Els consultoris de la Torreta i Santa Agnès de la Roca reforçaran l’atenció telemàtica

De moment no reobriran, i només tindrà atenció presencial l'edifici del Centre d'Atenció Primària Vicenç Papaceit

per NacióGranollers , 10 d'agost de 2020 a les 17:00 |
Els consultoris de la Torreta i Santa Agnès no atendran, ara per ara, de manera presencial als veïns de la Roca del Vallès, ja que no estan preparats perquè els usuaris puguin mantenir les distàncies de seguretat. De moment només mantindrà obert l'edifici del Centre d'Atenció Primària Vicenç Papaceit.

Així ho van determinar l'Ajuntament i l'Àrea Bàsica de Salut de la Roca del Vallès, que també tenen plans de reobertura si l'evolució de la pandèmia és favorable. Els professionals del consultori continuen treballant i atenent a domicili les persones que no es poden desplaçar a la Roca, i també fan atenció telefònica continuada a malalts crònics i s'està treballant per implementar un servei de videotrucades.


Marta Pujol, la regidora de Salut Pública, ha afirmat que "hem de recuperar la normalitat, passant per la reobertura dels consultoris, però sempre seguint el criteri de prudència i complint amb les resolucions del Sistema Català de Salut".

L’Ajuntament i l’ABS de la Roca del Vallès crearan un comitè de seguiment de la Covid-19, per treballar conjuntament en aquesta fase de desescalada, compartir informació i agilitzar la derivació de casos amb dificultats socials o problemes sanitaris.

 

Participació