El Museu de Cardedeu, obert per vacances

Durant els propers dies hi haurà visites guiades i activitats familiars

per NacióGranollers, 10 d'agost de 2020 a les 14:30 |
El Museu de Cardedeu acull una exposició sobre Joan Brossa | Museu de Cardedeu
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Museu de Cardedeu romandrà obert durant el mes d'agost, i amb visites guiades per conèixer les diverses exposicions que acull l'edifici, i un seguit d'activitats per a totes les edats a l'entorn de l'exposició de Joan Brossa.

Aquesta exposició es podrà visitar amb un guia, de manera gratuïta, tots els caps de setmana del mes d'agost: els dissabtes a les 6 de la tarda i els diumenges a les 12 del migdia. A més, el 14 i el 16 d'agost hi haurà una visita guiada a tot el museu, coincidint amb la Festa Major de Cardedeu.


Al voltant de Brossa hi haurà dues activitats els propers dies: el dia 12, Fem Cartells a l'estil Brossa, un taller familiar a la biblioteca on es crearan significats a través de la paraula i dels elements propis de la imatge d'un cartell reivindicatiu. El punt de trobada per a aquesta activitat serà a les 10.30h al Museu, i cal reservar plaça a través de la Biblioteca de Cardedeu.

L'endemà, 13 d'agost (18h), es farà un taller per a adults i joves, que consistirà en la construcció d'un poema objecte. Després de la visita a l'exposició, l'activitat tindrà lloc a la biblioteca Marc de Vilalba.


Quatre exposicions per visitar al Museu

A més de Joan Brossa: escolteu aquest silenci, el Museu de Cardedeu acull ara mateix quatre exposicions, que es poden visitar de dimecres a dissabte (de 10h a 14h i de 17h a 20h) i els diumenges i festius de 10h a 14h durant tot l'agost.


A més, es poden visitar les mostres Cardedeu. Mirant passat, teixint futur, per donar a conèixer el territori i la seva història a partir del patrimoni cultural i natural; La Farmàcia Balvey, l'antiga farmàcia rural de la nissaga Balvey i de la qual se'n conserven més de 200 pots de 1827; Abans del primer petó, adreçada al públic adolescent i que mostra com l'accés a la pornografia està provocant un canvi en la manera de relacionar-se entre els joves; i Tomàs Balvey col·leccionista, una mostra de les col·leccions de l'últim farmacèutic i fundador del museu.

 

Participació