cuina

RECEPTA Pintxo Donosti

per NacióGranollers , 10 d'agost de 2020 a les 12:00 |
Pintxos Donosti | Manel Baxerias
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ingredients per 4 persones
  • 250 grams de bastonets de surimi
  • 1 llauna petita de bonítol en escabetx (escorregut)
  • 50 grams de ceba tendra
  • 2 ous durs
  • Vinagre
  • Maionesa
  • Cassoletes d’aperitiu
  • Porradell per decorar
Preparació

Talleu la ceba a brunoise ben petita i poseu-la en un bol coberta amb aigua, afegiu-hi un raig de vinagre i la deixeu macerar un parell de hores per treure-li la fortor. Passat el temps escorreu bé la ceba i passeu-la per paper absorbent de cuina per eliminar-li tot el líquid, es molt important per obtenir un bon resultat que la ceba estigui ben escorreguda. Reserveu.

Talleu els bastonets de Surimi en talls ben fins i talleu també un dels ous dus en daus ben petits. Reserveu.
Poseu a un bol el bonítol ben escorregut, la maionesa, la ceba tendra, un ou dur i el Surimi reservats. Barregeu-ho bé amb l'espàtula i aneu omplim les cassoletes, decoreu amb l’altre ou dur i amb el porradell tallat ben petit.

 

 

Participació