atur

L'atur baixa al Vallès Oriental

Només ha augmentat, i de manera molt lleugera, a quatre municipis de la comarca

per NacióGranollers, 6 d'agost de 2020 a les 16:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Com a moltes poblacions i comarques catalanes, l'atur ha registrat un descens aquest mes de juliol al Vallès Oriental, situant-se en un 13,61%. Només a quatre poblacions del Vallès ha augmentat el nombre de persones aturades: Vilalba Saserra (1), Sant Esteve de Palautordera (1), Figaró-Montmany (3) i l'Ametlla del Vallès (8). A Fogars de Montclús, Gualba i Sant Feliu de Codines l'atur no ha experimentat cap variació respecte el mes de juny.

La població on meś ha baixat l'atur és Mollet del Vallès, amb 215, seguida de Granollers, amb 123. Després, a Sant Celoni, Bigues i Riells, Canovelles, Les Franqueses, La Garriga, Lliçà de Vall, Parets i Sant Pere de Vilamajor, han trobat feina entre 20 i 30 persones a cadascun dels municipis. A Montornès, han estat 59.


L'atur registrat a Catalunya va retrocedir en 15.670 persones al juliol a Catalunya comparació al juny i la xifra de desocupats es va situar en 469.349 treballadors.

 

Participació