coronavirus

La Roca del Vallès reconeixerà els seus millors esportistes el 4 de setembre

La gala de lliurament dels guardons es farà complint totes les mesures de seguretat

per NacióDigital , 4 d'agost de 2020 a les 12:06 |
La Roca del Vallès celebrarà la Nit de l'Esport, per reconèixer la trajectòria i èxits dels esportistes i entitats esportives del municipi, el proper dia 4 de setembre. L'acte d'homenatge estava previst pel dia 20 de març, però la pandèmia va obligar a ajornar-lo.

El format de l'acte, que començarà a les 21h al Centre Cultural de La Roca, es modificarà per adaptar-se a la situació sanitària actual: només estaran convidats presencialment els esportistes nominats i les persones representants de les entitats esportives, que només podran portar un acompanyant, i l'acte es retransmetrà per streaming a través del web municipal.

 
En cas que les mesures sanitàries s’endurissin al mes de setembre, la gala tirarà endavant però sense públic, i també es retransmetria en directe.


Els guardons reconeixeran els millors esportistes promesa, els millors en categoria individual i col·lectiva, equips, la millor trajectoria i el millor esportista o trajectòria en l'esport adaptat; i també es premiaran les dones que realitzin tasques directives de forma continuada en clubs i/o associacions esportives del municipi, als mèrits personals amb relació al foment de l'esport local i al foment de la inclusió social a través de l'esport.

 

Participació