minibeat

El MiniBeat de Granollers es postposa fins el 2021

"En l'actual situació se'ns ha fet impossible de trobar la manera de què el Festival MiniBeat no perdi la seva essència", expliquen els organitzadors en un comunicat

per NacióGranollers , 3 d'agost de 2020 a les 14:00 |
Granollers haurà d'esperar fins el 2021 per celebrar el Festival MiniBeat, que estava previst per al mes de maig i es va haver d'ajornar a causa de la pandèmia. A causa de l'emergència sanitària i després de valorar totes les opcions possibles, Arcada Koncerts i l'Ajuntament de Granollers, organitzadors del Festival, han decidit postposar-lo fins l'any que ve.

"En l'actual situació se'ns ha fet impossible de trobar la manera de què el Festival MiniBeat no perdi la seva essència, la seva finalitat, que no és més que transmetre als més petits els valors de la música alternativa i de qualitat", expliquen en un comunicat. "Que els nostres fills valorin la música pel que transmet i no per les seves vendes, i que l'actitud és fonamental per encarar les situacions adverses com amb la que estem immersos actualment", afegexien.


El Festival MiniBeat consta d'una sèrie de concerts i activitats paral·leles que són impossibles de dur a terme respectant les distàncies de seguretat i asseguts en cadires, ja que necessita llibertat de moviments, calor, contacte i la vitalitat dels més petits, sense restriccions.

L'organització ja treballa per recol·locar totes les bandes i activitats que es preveien per enguany per a la pròxima edició, i farà "mans i mànigues" per mantenir l'essència del MiniBeat.


Les persones que ja disposaven de la seva entrada la podran mantenir per la nova data del Festival, el 9 de maig de 2021, però també es podrà recuperar l'import omplint el formulari Contacte de la web del MiniBeat.

El MiniBeat de 2021 serà un homenatge a la banda britànica Sex Pistols, i comptarà amb diversos concerts que es faran, de 10.30h a 19h als nou escenaris repartits pel recinte de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Pel que fa a les activitats paral·leles, diverses entitats col·laboraran en més d'una desena de tallers, com per exemple de maquillatge i pentinat, d'experimentació amb textures i sons electrònics o d'iniciació a la pràctica d'un instrument, entre d'altres.


 

Participació