El TSJC tomba el contenciós contra el contracte de control de seguretat viària de Les Franqueses

La Plataforma d'Afectats per les Multes haurà de pagar uns costos que podrien arribar als 2.000 euros

per NacióGranollers, 31 de juliol de 2020 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El contenciós que va presentar la Plataforma d’Afectats per les Multes (PAM) contra el contracte de servei de control de la seguretat viària adjudicat per l’Ajuntament de les Franqueses no ha prosperat.

El passat 10 d'abril de 2018, el Jutjat Contenciós Administratiu número 17 va dictar una primera sentència segons la qual inadmetia el recurs, i imposava uns costos de fins a 1.000 euros a la Plataforma, ja que la PAM no va adoptar l'acord social per interposar el contenciós i començar les accions judicials. El jutjat va establir un termini perquè la PAM pogués aportar aquesta documentació, però no ho va fer.


La sentència diu “tot això porta a la inadmissió de la demanda, sense necessitat d’entrar en les restants causes de inadminissió i molt menys en el fons de l’assumpte. No obstant això, convé indicar que també es dóna una manifesta desviació processal que consisteix en al·legar i demanar en relació amb actes no impugnats (multes, detracció de punts). Falta de legitimació per no haver estat part l’actora en el procediment administratiu de contractació i extemporaneïtat per dirigir-se contra actes ferms que no han estat impugnats”.

La PAM va presentar un recurs d'apel·lació davant el Tribunal Superior de Justícia (TSJC), que ha estat desestimat aquest 27 de juliol. El Tribunal també imposa uns costos a la plataforma que poden arribar fins a 2.000 euros.


 

Participació