digitalització

Granollers i la Cambra del Vallès Oriental fomenten el desenvolupament digital

Hi haurà convocatòries específiques dels programes InnoCàmeres i TICCàmeres

per NacióGranollers , 31 de juliol de 2020 a les 18:00 |
La Cambra del Vallès Oriental i el servei de promoció econòmica de l'Ajuntament de Granollers, Granollers Mercat, han signat un conveni per fomentar el desenvolupament digital i innovador.

Aquest acord suposarà obrir convocatòries específiques dels programes InnoCambra i TICCambra, dirigits al teixit empresarial per fomentar l'assessorament i diagnóstic personalitzat a les empreses i també les subvencions directes a la implantació de projectes d'innovació i digitalització.


Pel que fa als projectes InnoCambra, poden ser nous dissenys de productes, estudis de nous materials i adaptació dels espais arran de la situació creada per la Covid-19, entre d'altres; i en el cas dels TICCambra poden ser comerços electrònics, màrqueting digital i eines que ajudin a millorar la competitivitat i productivitat d'una pime.

Es farà en dues fases: una primera que consistirà en una major promoció, i una segona que consistirà en la implantació, amb un finançament del 40%, i que serà aportada pels fons FEDER, amb una ajuda màxima de 2.800 euros.


Les iniciatives van dirigides a companyies que es trobin als municipis de Granollers, Montmeló, Vilanova del Vallès i Montornès del Vallès.

 

Participació