estafa

Detenen tres persones a Bigues i Riells per estafar mig milió d'euros amb la venda de productes tecnològics

Quan els compradors reclamaven el seu producte no rebien resposta, ja que els estafadors bloquejaven els telèfons dels clients per evitar rebre les seves trucades

per NacióGranollers , 31 de juliol de 2020 a les 09:52 |
La Guàrdia Civil intervé el despatx dels estafadors | Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil ha detingut dos homes de 20 anys i la seva mare, de 52, com a presumptes autors d'estafes en la venda de material tecnològic per internet. El frau supera els 500.000 euros, i hauria afectat afectat a més de 5.000 persones.

La investigació va començar fa uns mesos a través de diverses denúncies de persones que haurien estat estafades en la compra d'aquest tipus de productes. Els autors de l'estafa ofertaven productes de telefonia mòbil, informàtica i televisors a través d'una pàgina web fraudulenta a preus un 80% inferiors als reals, assegurant que l'empresa tenia 20 anys d'experiència. Els productes no s'enviaven mai.

Quan els compradors reclamaven el seu producte no rebien resposta, ja que els estafadors bloquejaven els telèfons dels clients per evitar rebre les seves trucades.

La Guàrdia Civil també ha intervingut dos cotxes d'alta gamma, dos equips informàtics d'altes prestacions i ha bloquejat comptes corrents de 85.000 euros.

 

Participació