obra pública

Aprovat el projecte per prolongar el carrer de Pompeu Fabra fins al carrer de Roger de Flor

També es renovarà la xarxa d'aigua potable, la de telecomunicacions i s'instal·larà nou enllumenat amb leds

per NacióGranollers , 29 de juliol de 2020 a les 14:00 |
El carrer de Pompeu Fabra s'allargarà fins el carrer Roger de Flor | Ajuntament de Granollers
La Junta de Govern Local ha aprovat inicialment el projecte d'urbanització del carrer Pompeu Fabra, entre el carrer Jaume Balmes i el sector PMU122, redactat pel Servei d’Obres i Projectes de l'Ajuntament de Granollers.

Aquest projecte té l'objectiu d'obrir un nou vial per a la circulació rodada, entre el carrer de Jaume Balmes i el sector PMU122 que actualment està en desenvolupament, amb un carril de circulació, una línia d'aparcament a la vorera nord, i dues voreres per a vianants, una de les quals estarà integrada a la plaça adjacent al carrer.


Així, el carrer de Pompeu Fabra s'obrirà fins al carrer de Roger de Flor, i la nova vorera del carrer Pompeu Fabra tindrá una amplada de 2,20m en el costat nord. La vorera sud quedarà integrada amb la nova plaça. La proposta també inclou incorporar arbrat en el costat sud del vial, plantar-ne dins la plaça i combinar la plantació d'arbrat i arbustiva.

A més, es crearà una orellera a la cruïlla amb el carrer Jaume Balmes, per tal de millorar la visibilitat vianant-vehicle al pas de vianants, i suprimint les barreres arquitectòniques existents en aquesta cruïlla.

 
Finalment, l'actuació inclourà la renovació i ampliació de la xarxa d'aigua potable i es farà una nova xarxa de clavegueram en el tram d'obertura del carrer Pompeu Fabra i la creació d'una xarxa de telecomunicacions municipals per al futur cablejat del servei de fibra òptica, a més de la instal·lació de nou enllumenat públic amb lluminàries led. També s'habilitarà una xarxa de reg per degoteig per als nous arbres.

 

Arxivat a:
Societat
Participació