serveis socials

​Obre un alberg per a transeünts a les instal·lacions de Creu Roja Granollers

Substitueix el que fins ara hi havia a l'Hospital de Granollers i incorpora dues persones vetlladores i un integrador social

per Redacció , 15 de juliol de 2020 a les 19:07 |
Imatge del nou alberg. | Ajuntament de Granollers
Ja funciona l'alberg de transeünts que s'ha condicionat a les instal·lacions de Creu Roja Granollers i que substitueix el que hi havia a l'Hospital de Granollers. El nou emplaçament de l'alberg permet garantir pernoctacions puntuals i d'urgència per a persones de Granollers o que estiguin de pas per la ciutat, amb millors condicions d'espais i de mobiliari. A més, per primera vegada, aquest servei incorpora un equip de tres persones: dues persones vetlladores i un integrador social per tal de poder fer un seguiment i acompanyament de les persones que facin servir l'espai per si cal vincular-les o adreçar-les a d'altres serveis.
 

L'horari de l'alberg és des de les 20 h fins a les 8 h del matí, tots els dies de l'any. Per accedir a aquest recurs caldrà ser derivat per part dels serveis socials municipals o de la policia local de Granollers.
 

De moment i a causa de les mesures de prevenció de la Covid-19, les places es restringiran a 5 o 6 persones, que es poden ampliar a 10 o 12 quan es recuperi la normalitat després de la pandèmia. Actualment es fa un control de temperatura previ a les persones que hagin de dormir a l'alberg i hauran de complir les mesures bàsiques de prevenció per al contagi de la Covid-19.

 

Participació