coronavirus

​El Club Natació Granollers «rendirà comptes» de la seva activitat durant l'Estat d'Alarma davant el soci

L'entitat convoca una Assemblea Extraordinària el pròxim dia 23

per Redacció , 12 de juliol de 2020 a les 19:17 |
La piscina coberta del CN Granollers. | Ajuntament de Granollers
La Junta Directiva del Club Natació Granollers ha convocat els socis de l'entitat a reunir-se en Assemblea General Extraordinària per tal de "rendir comptes de l'activitat i decisions preses durant el confinament propiciat per l'Estat d'Alarma i que va portar a la instal·lació a romandre tancada del 13 de març al 3 de juny". La eunió tindrà lloc el proper dijous 23 de juliol, a les 19:30 hores en primera convocatòria i a les 20 hores en segona convocatòria, a la seu social del club.

A l'assemblea es presentaran els informes jurídic, laboral, social, d'obres i reobertura, així com l'econòmic de l'Estat d'Alarma, a més d'exposar propostes de millora social.


El club ha destacat que ja durant el confinament la junta que presideix Eduard Escandell va anunciar que convocaria aquesta reunió informativa, per tal de poder explicar a tots els socis i sòcies la gestió portada a terme davant aquesta situació excepcional. "Aquesta assemblea extraordinària la realitzem tal com ens vàrem comprometre, tan bon punt s'ha aixecat l'Estat d'Alarma i la prohibició de realitzar les assemblees, i en els períodes i temps que hem pogut realitzar els estats comptables", ha comentat Escandell en un comunicat difós pel club. "Volem poder donar totes les explicacions i fets que ens han portat a prendre les decisions, malgrat algunes poden ser no compartides, doncs entenem que l'òrgan sobirà és la pròpia assemblea, tot fent un examen, també, d'autocrítica".

L'Assemblea és l'òrgan suprem de govern de l'entitat i l'integren tots els socis i sòcies de ple dret que no tinguin suspesa la condició en el moment de la convocatòria.
 

 

Participació