coronavirus

Una empresa de la Garriga crea una línia de mobles que eliminen el coronavirus amb llum ultraviolada

Stilricart diu que poden desinfectar peces de roba en 60 segons

per Redacció, 30 de juny de 2020 a les 18:32 |
Un dels mobles que elimina el coronavirus i el 99,9% dels virus. | Stilricart
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'empresa Stilricart, de la Garriga, ha creat una línia del que anomenen "mobles segurs" que asseguren que eliminen el coronavirus i "el 99'9% dels virus". En un comunicat, la firma explica que es tracta de mobles desinfectants que compten amb llum ultraviolada UVC i un procés fotoquímic com el que s'utilitza per a a la desinfecció de quiròfans i clíniques dentals. Asseguren que es tracta d'un dels sistemes més útils i innovadors, i ho comparen amb altres que, segons diuen, no ho són: "Ja s'ha demostrat que algunes són viables però lentes, com les quarantenes, i algunes s'han venut com a molt eficaces i en realitat no ho són. Ja hi ha estudis que demostren que l'ozó no ho és".

Els mobles ideats per Stilricat amb aquesta tecnologia són un armari, caixes desinfectants i pantalles. I posen xiffres: "Els 180 wats que sumen els llums de l'armari permeten que les peces de roba es desinfectin en 60 segons per a cadascuna de les superfícies". 

 

Un dels mobles que elimina el coronavirus i el 99,9% dels virus. Foto: StilricartStilricart assegura que són la primera empresa catalana que opta per aquesta tecnologia i que els seus mobles ja han estat posats en marxa en diversos comerços i empreses. "Els mobles resolen les problemàtiques que pugui tenir el petit comerç però al mateix temps també pensa en el sector sanitari, el món hoteler i de la restauració i les empreses que utilitzen uniformes", defensen.


La firma garriguenca explica que es troba en fase de difusió i producció d'aquestes noves eines.
 

Un dels mobles que elimina el coronavirus i el 99,9% dels virus. Foto: Stilricart 

Participació