equipaments

Més de 2.500 persones van utilitzar algun dels trams de les rampes de Carles Riba cada dia entre l'1 i el 22 de juny

Amb l'arribada de l'estiu, l'horari de la instal·lació s'ha allargat dues hores i ara funciona des de les 7 h fins a la mitjanit

per Redacció , 26 de juny de 2020 a les 12:31 |
Imatge de l'estrena de les rampes mecàniques el mes passat. | T. Torrillas
Més de 2.500 persones de mitjana han transitat diàriament per a algun dels cinc trams de les rampes mecàniques del carrer de Carles Riba, entre l'1 i el 22 de juny, segons ha precisat l'Ajuntament de Granollers. En xifres absolutes, en aquest mateix període, 51.655 han fet servir aquest nou mitjà per desplaçar-se. Les franges horàries amb més ocupació són entre les 18 i les 20 hores, amb un 38 % de persones usuàries i el tram amb més passatge ha estat el segon, entre l'accés a l'aparcament municipal fins a l'Arxiu comarcal/municipal (15.765 persones).

El consistori ha destacat que les xifres poden ser superiors en un futur, ja que l'activitat d'alguns equipaments propers, com el Centre Vallès o el camp de futbol de la Font Verda, ha quedat molt reduïda. Igualment, un equipament com el cinema, que genera trànsit de gent cap al polígon del Ramassar, encara no havia obert en les dates objecte d'anàlisi.

 
Les rampes mecàniques del carrer Carles Riba, entre els carrers de Lluís Vives i Veneçuela, es van posar en marxa el 19 de maig i funcionen tots els dies de la setmana. Coincidint amb la revetlla de Sant Joan l'horari de funcionament s'ha allargat dues hores més, fins a mitjanit. 

 

 

Participació