coronavirus

El mercat dels dijous de Granollers recupera totes les parades

Les 71 parades alimentàries es mantindran a l'avinguda del Parc i a les places Barangé i Pau Casals

per NacióGranollers , 25 de juny de 2020 a les 11:50 |
Una de les parades del mercat dels dijous. | Ajuntament de Granollers
El mercat no sedentari dels dijous de Granollers ha recuperat avui totes les parades habituals. La gran majoria es distribueixen en el mateix espai que ocupaven abans de la pandèmia, després de l'acord entre els marxants i l'Ajuntament de Granollers.

Segons ha precisat el consistori, de moment les 71 parades alimentàries es mantindran a l'avinguda del  Parc i a les places Barangé i Pau Casals. Unes poques parades que estaven situades en punts dels carrers més estrets es distribuiran provisionalment a ubicacions disponibles de parades vacants. Totes les parades que eren al carrer de Santa Esperança es traslladaran al carrer Marià Maspons. D'aquesta manera, segons el consistori, serà possible garantir la distància social d'un metre i mig per prevenir els contagis del coronavirus.


Tot i els canvis, les persones que vagin al mercat caldrà que portin mascareta i hauran de pagar amb targeta bancària, si és possible. Pel que fa als paradistes és obligatori l'ús de guants i mascareta i també mantenir la distància social de 1'5 metres.

 

Participació