Parc Natural del Montseny

La Comissió Promotora de la ILP-Montseny tornarà a recollir signatures l'1 de setembre

La campanya es va aturar per la crisi sanitària del coronavirus Covid-19 i la Mesa del Partlament ha accedit a la petició dels impulsors

per Redacció, 9 de juny de 2020 a les 12:37 |
La recollida de signatures per la ILP-Montseny retorna després de l'aturada provocada per la Covid-19 | Jordi Purtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Comissió Promotora de la ILP-Montseny es planteja tornar a recollir signatures el mes de setembre, després de la superació aparent de la pandèmia provocada pel coronavirus Covid-19. El fet que el retorn a aquesta activitat es miri a alguns mesos de termini és per la situació del canvi de fases, que no era del tot clara, com tampoc ho són les mesures de seguretat a implementar, ni els mitjans públics que es podran utilitzar, la comissió ha optat per una actitud de prudència que permeti assegurar el grau més alt de normalització i de seguretat per a tothom.

En aquest sentit es va demanar, a la Mesa del Parlament, que fos fixada com data de re-inici per la recollida de signatures l'1 de setembre d'enguany, sempre i quan les autoritats sanitàries no revisin les previsions en un sentit negatiu.


En resposta a la seva petició, el Parlament els ha fet saber que per acord de 2 de juny "La Mesa acorda accedir a la sol·licitud de la comissió promotora d'iniciar el període de recollida de signatures de la Proposició de llei de declaració del Parc Natural del Montseny, de paratges naturals d'interès nacional i de reserves naturals integrals (tram. 202-00065/12), a partir del dia 1 de setembre de 2020."  Així doncs, la campanya es reprendrà l'1 de setembre de 2020
 

A partir d'aquesta data es començarà la ronda de presentacions públiques de la proposta de Llei, les assemblees de fedatàries i voluntaris, les xerrades, els debats i les taules de recollida de signatures.

 

 

Participació