coronavirus

VÍDEO Els treballadors de l'Hospital de Granollers es tornen a manifestar per demanar millores laborals

La plantilla tornarà a protestar públicament la setmana que ve

per Redacció , 3 de juny de 2020 a les 21:53 |


Tal i com ja van fer la setmana passada, els treballadors de l'Hospital de Granollers s'han manifestat aquest dimecres al vespre per demanar millors condicions laborals i més reconeixement. Tot i la pluja, unes 200 persones s'han aplegat amb bates blanques i amb un mocador negre reivindicatiu al cap que portava imprès SOS.


Pel que fa a les reivindicacions, la plantilla ha insistit en criticar que encara no han rebut les gratificacions i aportacions que havien de fer el govern de l'Estat i la Generalitat: "Només anaven encaminades a la funció pública. La concertada, tot i que fem un 90% de l'activitat pública, no volen que rebem cap gratificació", ha lamentat Fina Sánchez, del comitè d'empresa.

Sánchez també ha explicat que insisteixen amb la necessitat de comptar amb un nou conveni: "Les patronals i els sindicats s'han d'asseure a la taula i millor el conveni", ha destacat.


Els treballadors, d'altra banda, també demanen comptar amb representants a les reunions que facin el patronat i la gerència.

Els treballadors han repetit algunes de les reclamacions que van fer la setmana passada: més inversió a la sanitat pública, salaris dignes, que la paga per objectius no quedi condicionat a l'equilibri pressupostari de l'empresa, que cobrin el plus de vacances i mesures de prevenció.


La plantilla es tornarà a concentrar la setmana que ve, aquest cop a dos quarts de dues de la tarda.


​​
​​​
​​​​
​​​​​

 

Participació