cuina

RECEPTA ​Patates braves amb salsa maionesa picant

Cada cap de setmana, les millors receptes

per Manel Baxerias , 27 de maig de 2020 a les 12:18 |
Patates braves amb salsa maionesa picant. | Manel Baxerias
Ingredients per a 2 persones:

6 patates petites amb pell

Oli d'oliva suau
Sal gruixuda

Salsa maionesa
Pebre vermell picant

Polsim de cúrcuma

Preparació:

Prepareu la salsa amb unes tres cullerades soperes de maionesa, una cullerada de postres de pebre vermell picant, un polsim de cúrcuma. (El punt de picant el podeu fer més al vostre gust afegint més pebre vermell). Reserveu.

Netegeu bé les patates i poseu-les a coure a foc mitjà en una cassola amb aigua salada durant uns 15 minuts. Deixeu-les refredar una mica i talleu-les  trossos  i  fregui-les breument en una paella amb oli perquè agafin un bon color daurat. Penseu que ja son cuites.

Poseu-les  a un plat folrat amb paper de cuina perquè s'escorrin l'oli. Passeu-les a un bol i saleu-les amb una mica de sal gruixuda.

Repartiu la salsa reservada per sobre de les patates. I ja podeu fer l’aperitiu, amb un bon vermut de la nostra terra.
 

 

Arxivat a:
Cuina, recepta
Participació