coronavirus

​El mercat del dijous de Granollers s'estén a partir de demà passat a les places Barangé i Pau Casals i amb totes les parades d'alimentació

Hi podrà haver un màxim de 200 usuaris alhora

per Redacció , 19 de maig de 2020 a les 14:19 |
La cua de clients per comprar al mercat. | Ajuntament de Granollers
Tal i com es va anunciar fa uns dies, el mercat dels dijous de Granollers s'ampliarà a les places Barangé i Pau Casals a partir de demà passat, dia 21. De fet, el mercat ja inclourà la totalitat de parades d'alimentació que té habitualment, una setantena. Per això el mercat ocuparà la calçada de l'avinguda del Parc, com el passat dijous 14, i les dues noves places. Per aquest motiu, l'avinguda del Parc estarà tallada al trànsit, entre les 5 i les 14 hores, aproximadament, tot i que es garanteix l'entrada i sortida de vehicles a l'estació d'autobusos.
 

L'horari de venda al públic del mercat serà entre les 9 i les 13.30 h i es mantindrà un horari preferent per a persones més grans de 65 anys, que serà de 9 a 10 h. Personal municipal controlarà l'aforament que en aquesta edició es fixa en un màxim de 200 persones. Els accessos al mercat seran per l'av. del Parc, pl. Pau Casals, Av. del Parc cantonada amb el carrer Vinyamata i pel carrer de Marià Maspons. 
 

Recordem que els/les compradors/es hauran de complir un seguit de mesures higièniques: mantenir la distància de seguretat de 2 m entre persones; no podran tocar els productes alimentaris; caldrà pagar amb targeta bancària, si és possible; i es recomana l'ús de mascaretes. Pel que fa als paradistes, serà obligatori l'ús de guants i mascaretes i les parades caldrà que tinguin entre elles una distància frontal de 6 metres.


 


 

 

Participació