coronavirus

​Junts per la Garriga demana als dimissionaris que tornin les actes de regidors

El president de l'agrupació local diu que "si volen donar a conèixer un nou projecte, que no ha estat votat, ho haurien de fer des de fora"

per Redacció , 13 de maig de 2020 a les 23:32 |
El president de Junts per la Garriga, Albert Jiménez. | Cedida
Aquest dimarts es confirmava que Jordi Pubill, Joan Esteban, Juliet Grau i Xavier Bernaldo passen a ser regidors no adscrits després d’abandonar el grup de Junts per la Garriga per discrepàncies internes. Aquest dimecres, Junts per la Garriga ha reaccionat a la decisió dels quatre regidors. Tal i com ja van demanar fa tres mesos, quan es van conèixer les intencions dels dimissionaris, des de Junts s’insisteix en demanar que entreguin l’acte de regidor i que deixin lloc a altres membres de la llista. El president de l'agrupació local, Albert Jiménez, ha explicat a VOTV que van demanar que, com a mínim, fessin un pas al costat. Tot i això, diu que les noves intencions polítiques els haurien de fer abandonar el ple: "Si volen donar a conèixer un nou projecte, que no ha estat votat, ho haurien de fer des de fora. El més ètic seria que renunciessin a la seva acta de regidors. I d'aquí a tres anys el posin a disposició dels garriguencs", ha defensat.

La formació, a més, ha fet públic un comunicat en què lamenten la decisió dels ja excompanys. Explica que Montse Llobet passarà a ser la portaveu del grup i que seguiran treballant pel poble.


Pel que a les crítiques que Pubill hauria fet a Meritxell Budó a l’Agència Catalana de Notícies, i que ell ha negat, Jiménez les ha qualificat de falsedats i ha defensat que l’exalcaldessa, tot i formar part de l’executiva local, ha abandonat la política municipal per les seves responsabilitats al Govern de la Generalitat. Jiménez diu que Budó va deixar llibertat absoluta d’actuació al grup.
 

 

Participació