coronavirus

VÍDEO El coronavirus i l'estat d'alarma fan tancar el primer «escape room» obert a Granollers

Els responsables de l'Agència 846 reconeixen que no poden afrontar les despeses que genera aquesta activitat sense cap ingrés ni ajuda suficient

per Redacció , 24 d'abril de 2020 a les 23:31 |L'Agència846 Escape Room, el primer local d'escapament de Granollers, ha anunciat aquesta setmana que tanca les seves portes definitivament pel coronavirus i l'estat d'alarma. En un comunicat, reconeixen que no poden afrontar les despeses que genera aquesta activitat sense cap ingrés ni ajuda suficient, i "amb la previsió que el sector de l'oci serà de les últimes coses en tornar a la normalitat".


L'Agència846 va obrir les portes ara fa quatre anys. Disposava de dues sales amb missions diferents al carrer Corró: el Cas Namíbia, que va tenir una gran acollida del públic familiar, i el Cas Napoli, una sala amb jocs més moderns i reptes més dificils.

Per comunicar el tancament, els responsables han publicat un vídeo a les xarxes socials on repassen la trajectòria d'aquest petit negoci. També hi donen un missatge d'agraïment "a tots els clients que l'han fet possible". Per intentar paliar la despesa del tancament han posat a la venda samarretes de record i part del mobiliari i mecanismes dels jocs.


Ara per ara els promotors d'aquest negoci descarten la reobertura propera en algun altre local, si bé no descarten optar per emprendre noves aventures digitals vinculades al món de l'escapisme i l'enginy.
 

Participació