coronavirus

​L'Ajuntament de les Franqueses no cobrarà les quotes als abonats del Complex Esportiu Municipal

La mesura s’aplicarà mentre no es puguin obrir les instal·lacions

per Redacció, 15 d'abril de 2020 a les 10:58 |
El gimnàs del CEM | Ajuntament de les Franqueses del Vallès
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de les Franqueses no cobrarà les quotes del abonats del Complex Esportiu Municipal mentre no es puguin obrir les instal·lacions, "com a mesura per pal·liar els perjudicis que el tancament forçós de les instal·lacions estan causant als seus usuaris. Tanmateix, es realitzarà la compensació de la part proporcional de la quota del mes de març.

Pel que fa als cursets anuals i trimestrals, tant l’Ajuntament com l’empresa concessionària de les instal·lacions, estudien l’aplicació amb caràcter preferent de mesures compensatòries i el retorn de la part proporcional de les quotes, en cas de no ser possible la compensació. Un cop decidides les mesures es comunicaran als abonats.


En relació a les activitats del Patronat Municipal d’Esports, l’Ajuntament no cobrarà les quotes trimestrals mentre no es puguin obrir les instal·lacions i realitzarà la compensació de la part proporcional de la quota del mes de març. 

 

Participació